Zorgvuldig met jouw gegevens

Natuurlijk werk ik volgens de regels van de AVG. Ik ga zorgvuldig om met persoonsgegevens en gebruik adressen, informatie of foto’s die je mij doorstuurt alleen voor het afgesproken doel.

De wet AVG eist sinds 25 mei 2018 dat elke ondernemer een privacyverklaring op zijn/haar website publiceert. Onderstaande privacyverklaring heb ik naar eer en geweten opgesteld. Heb je na het lezen van deze verklaring vragen, neem dan even contact met mij op.

Welke gegevens van jou gebruik ik?

 • Als je contact met mij opneemt voor een opdracht, dan bewaar ik je contactgegevens voor eigen gebruik. Als dat nodig is voor de opdracht, geef ik je contactgegevens door aan derden. Bijvoorbeeld aan een fotograaf of vormgever. Ik gebruik je contactgegevens ook voor mijn factuur omdat de Belastingdienst dat eist. 
 • Als ik jou interview, neem ik ons gesprek op met een voicerecorder. Ons gesprek gebruik ik alleen voor het afgesproken doel.
 • Als ik foto’s van jou laat maken door een fotograaf, gebruik ik die foto’s alleen voor het afgesproken doel. 
 • Ook achtergrond-informatie die je mij verstrekt, gebruik ik alleen voor het afgesproken doel.
 • Wil ik een foto, citaat of informatie van jou opnieuw gebruiken voor een ander doel, dan vraag ik je eerst toestemming.

Welke gegevens bewaar ik?

 • Ik bewaar je contactgegevens op mijn computer en mijn telefoon. 
 • Foto’s, uitgewerkte teksten, achtergrond-informatie en geluidsbestanden bewaar ik een half jaar op mijn computer en daarna in mijn archief op een externe harde schijf. Vind je dat geen prettige gedachte, dan worden deze bestanden direct van al mijn systemen verwijderd, als je daarom vraagt.
 • Je gegevens worden bewaard totdat je mij verzoekt deze te verwijderen, totdat het voor mijn werk niet meer relevant is om je gegevens te bewaren of totdat ik mijn bedrijf beëindig.

Hoe beveilig ik je gegevens?

 • Ik bewaar je contactgegevens op een goed beveiligde computer met virussoftware.
 • Mails die je mij stuurt, worden bewaard in mijn mailbox die beveiligd wordt door KPN. Wachtwoorden van de mailbox worden regelmatig ververst.
 • Foto’s, uitgewerkte teksten en achtergrondinformatie bewaar ik maximaal zes maanden op mijn computer en daarna in mijn archief op een externe harde schijf. Die schijf is niet standaard aan mijn pc gekoppeld en is dus veilig voor hackers.

Met welke partners deel ik je gegevens? 

Voor het functioneren van mijn bedrijf maak ik gebruik van de diensten van een aantal bedrijven die hieronder genoemd worden. Deze bedrijven hebben elk hun eigen privacybeleid. Ik deel je citaten, foto’s en achtergrondinformatie ook met andere leveranciers die een bijdrage leveren aan het eindproduct. Denk aan een vormgever. Verder deel ik je gegevens met niemand. Ik publiceer je foto’s en verhaal alleen met jouw goedkeuring en zet niets online zonder jouw toestemming. Ik zorg ervoor dat de samenwerkings-partners waarmee ik je gegevens deel dat ook niet doen. Dat spreek ik met hen af in een verwerkers-overeenkomst.

De fiscaal verplichte gegevens worden verwerkt in mijn financiële administratie. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing: mijn.overheid.nl/privacy

Ik maak gebruik van een mailbox van KPN. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing: kpn.nl/privacy 

Je foto’s verstuur ik via WeTransfer. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing: wetransfer.com/legal/privacy 

Cookies

Google plaatst cookies op mijn website zodat ik het gebruik van mijn website kan analyseren via Google Analytics. Je gegevens worden anoniem verwerkt door Google. Zelf verwerk ik deze persoonsgegevens niet.

Jouw rechten

Je hebt het recht om inzicht, correctie en verwijdering van je gegevens bij mij aan te vragen via info@writeon-tekstproducties.nl. Je hebt ook het recht om een eerder verleende toestemming voor publicatie van een foto of tekst in te trekken, voor zover dit niet in strijd is met overige wetgeving (zoals bijvoorbeeld gegevens die verplicht zijn voor de financiële administratie). Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Write on tekstproducties
Schrijft – Redigeert – Coördineert
Suzanne Knoben
Burg. Wijnandsstr. 56, 6245 HC Eijsden 
T: 043-352 03 95
M: 06-55772536